This web site requires enabled JavaScript in order to work properly...

 
  Читалище „Напредък-1870”
гр. Лясковец 5140, пл. „Възраждане” №2
Посетете ни във facebook тел.: 0619 2 21 91
e-mail: 
 
 
 
 

Резултати от Лятно книжно предизвикателство „Най-активен читател”

18.09.2023

На 15 септември приключи нашето Лятно книжно предизвикателство „Най-активен читател”, на което бе даден старт в началото на лятната ваканция и имаше за цел да провокира учениците да отделят повече време за четене. Всеки участник в предизвикателството трябваше да си вземе книга от библиотеката и след като я прочете да я маркира в своята персонална Пънч-карта. За 3-те месеца, в които течеше предизвикателството, от всички наши читатели в училищна възраст изявиха желание да участват 33 деца от 7 до 14 години и прочетоха общо 286 книги.  

И тъй като книжното предизвикателство „Най-активен читател” е със състезателен характер, дойде време да обявим победителите. 

Челните места са за учениците от СУ „М. Райкович”:  

Ралица Тодорова от VII клас с 42 прочетени книги - първо място, следвана от Михаела Йорданова от VII клас, която прочете 15 книги и е на второ място. На трета позиция са петокласничката Марая Петкова и шестокласничката Жулиета Иванова с по 14 прочетени книги. Специалната ни награда отива при най-малката участничка в предизвикателството- седемгодишната Дария Сурева с 15 прочетени книжки. За всички останали са предвидени грамоти за участие. 

Благодарим на всички читатели, които с готовност се включиха в предизвикателството!

 
 
 
 
 
за сайта  |   общи условия  |   карта на сайта